onsdag 16 april 2008

Host, host....

Så låter det hos oss, dagarna igenom. I stereo dessutom... :-(
Både Katja och Wilma har fått nåt envist host-virus. Katja har nog varit till läkare och hinkar in Cocillana, men inte hjälper det mycket. Blir väl nytt läkarbesök nästa vecka.
Hon hostar tills hon nästan spyr och tappar helt andan. Här i helgen fick kompisarna nästan panik, när hon fick världens host-attack och inte kunde dra efter andan sen. På en stund, alltså.
Tråkigt ! Kan tänka mig det är det samma som Wilma fått.
Hittills hostar ingen annan, men det är väl bara en tidsfråga. Fy fabian för alla virus !!!

Sommar och värme, KOM HIIIIT !

Annars har vi det tråkigt här i snövädret. Sitter mest inne. Ingen vill ut förrän snön är puts väck !
Mommos är ju alltid ett säkert kort när man har tråkigt. Då får mamma dricka kaffe i lugn och ro och bläddra i några skvallertidningar. Barnen, de vill ju bara leka med mommo, så dem går det ingen nöd på... Mommo då ? Ja det är väl sånt mommor finns till för ??? :-)

På fredag ska yrvädren och sova över hos mommo, för hon har vinterledigt och tyckte att hon orkar med dem en par nätter.

På bilderna ser ni en snäll liten Lina som stjälper mommo att diska.
Nej förlåt, Hjälper såklart ! ;-)

Vad ska man hitta på då ? Sova länge, ta en promenad i det vackra vädret, äta nåt gott, tiita på gratis-kanaler på tv, dela en flaska vin med sin älskade...
Det låter väl toppen, eller hur ?!
Synd bara att gubben i huset är så upptagen på arbetet, för tillfället. Fast egentligen är det ju ganska skönt också. Då får man vara helt ensam hemma.

Tonåringen ska iväg till sin älskling över helgen. Borde bjuda hem pojkvännens mamma på mat och kaffe på söndag. Kanske jag skulle laga en Taco-paj ?
Länge sen vi ätit det...

Nåt annat som är kul när man har tråkigt är att gräva lite i tonåringens make-up produkter!
Finns mycket att klotta och kladda med.
Vi turades om att vara både frisör och kosmetolog. Fina blev vi allihopa !
Även om det inte blev så mycket av mig själv som fastnade på bild !
Det var Lina som lekte paparazzi !
Annars har det varit ganska lugnt här.
Själv har jag varit rätt så duktig med både ätandet och motionerandet. Har både tränat på crossen och varit på ett mycket konditionskrävande
spinning-pass.
Nog tar det sig, sådär sakta men säkert.

Tänk om man fick byta begynnelse siffra på vikten före Wilmas kalas... ?!



Visst blev jag fin ??? :-D


Måste faktiskt ta en bild av vårt lilla WC här nere efter att det blivit decinficerat efter magsjukan. Tänk att det kan bli så snyggt ! Eftersom tonåringen huserar med sina diverse hud och hårvårdsprodukter här, kan det se rätt så bedrövligt ut ibland.

Samtidigt satte jag upp en par greklandstavlor och in med en fuskblomma och VIPS !
Som nytt...väntar bara på pengar och inspiration för att sätta upp halvpanel, som det ju var tänkt från början.

Sen var det ju nån som ångrade sig och kom fram till att glasfiberväv nog är snyggt och praktiskt på hela väggen. Gissa vem ?



Har just fått en aha-upplevelse angående bloggen. Det löns att ladda upp alla bildre man vill ha med först och sen skriva texten. Inte tvärtom, då råddar bilderna till texten VARJE GÅNG man laddar upp en ny.

Åtminstone för mig. Man lär så länge man lever...

Blir till att äta lite tidigare idag, för Wilma ska på Skogsmulle kurs till Bennäs 18.00.
Nya gummi stövlar och allt. Bildbevis kommer senare.
Tänkte vara svårt att få tag på stövlar i passande storlek. Skulle ha velat ha stl 34, men fick nöja mig med 33. Tittade igenom ALLA stövlar i ALLA prisklasser och ALLA färger vid cm, med nr 34 FANNS INTE !!! Grrrrrr ! :-(
Nåja, köpte ett par snygga rosa Reima-stövlar för 19,90. De var lite bredare i foten, så de kanske passar lite längre iaf.

Aaaaah ! Finns det nåt värre än super-duper-mega gnälliga barn !!! Lina tjuter och brölar för jämnan...Nu är det nån jädrans stol som behöver flyttas, före det var det en film som skulle på, och före det..... *stooor suck*

O varför, varför ser inte inlägget lika ut när man skriver det och sen tar på förhandsgranska ?
När jag skriver det ser det helt bra ut, men sen i förhandsgranska eller när man publicerar är det helt åt skogen ??? :-(
Så, inlägget får vara helt rörigt och uppåner denna gång. Orkar inte ändra mer.
Håll till godo alla läsare ! :-D

Inga kommentarer: